Ambulans-sm – Svenska mästerskapen i ambulanssjukvård

7
Nov

ambulanssmAmbulans2017 har tillsammans med sina sponsorer anordnat Sveriges första mästerskap i ambulanssjukvård. Varje lag kommer tävla i olika akuta scenarion. Scenariot är okänt för de tävlande fram tills själva tävlingsmomentet. En domarkomitté kommer bedöma och betygsätta varje lag under respektive scenario utifrån ett fastställt protokoll. Två lag tävlar samtidigt mot varandra i en utslagsturnering där vinnaren går vidare i turneringen. Samtliga anmälda lag slåss om den åtråvärda titeln “Sverigemästare i ambulanssjukvård” och skryträtt fram tills nästa turnering.

Varje lag ska bestå av 3 stycken medlemmar. Konstellationen är valfri dock måste laget bestå av minst en legitimerad sjuksköterska/läkare. Exempelvis kan laget bestå av amb.sjv, amb.sjv och ssk. Använd gärna er egen ambulansstation som lagnamn.

Är du och dina kollegor bäst i Sverige? Kom och bevisa det!

För anmälan, skicka mail med ert lagnamn, adress, postnummer och postort samt namn/titlar och kort info om era 3 kämpar till andreas.bystrom@ambssk.se

Anmälningsavgift för respektive lag med sina 3 medlemmar är 5400 kr exkl. moms för 2 tävlingsdagar. I detta ingår tvådagarsbiljett till kongressen, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika varje dag samt festmiddagen 25:e April. Boende och transport till/från kongressen ingår ej i priset.

Tävlingstider:

Dag 1 – 25/4

  • 11.00-11.30, Lag 1 och 2
  • 13.30-14.00, Lag 3 och 4
  • 15.00-15.30, Lag 5 och 6

Dag 2 – 26/4

  • 11.00-11.30 Semifinal
  • 13.30-14.00 Final
  • 15.00-15.30 Prisutdelning

I samarbete med: